Prins

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Speelse, kleurrijke film over het leven van Ayoub uit Amsterdam-Noord. Hij komt voor de ultieme keuze te staan: de liefde of de criminaliteit? Prins is het speelfilmdebuut van regisseur Sam de Jong (Goldie) en won maar liefst twee Gouden Kalveren.

Actrice Olivia Lonsdale deelt 'Prins'

Must-see, omdat:

  • 1. Je zodra de film op play staat, in een wereld stapt waar je niet meer uit wilt. De wereld van Ayoub, die tot over zijn oren verliefd is en maar één doel heeft: verkering krijgen met het mooiste meisje uit de buurt.

  • 2. Een gestileerd Amsterdam-Noord in de stralende zon, een te gekke mengelmoes aan acteurs en een prinsheerlijke soundtrack. Prins has got it all!

  • 3. Je nog nooit, écht nooit, zo vrolijk van een film bent geworden. En verliefd. Tot over je oren verliefd op Prins.

Prins in de roze Lambo

Dromen. We hebben ze allemaal. Grote dromen, kleine dromen, meisjesdromen en typische jongensdromen, zoals die van de vijftienjarige Ayoub uit Amsterdam-Noord. Ayoub (gespeeld door de van de straat geplukte Ayoub Elasri) hangt graag met zijn vrienden. Beetje kletsen, zonnebloempitten uitspugen, prullenbakken opblazen, dat soort dingen. Totdat hij zijn oog op Laura (Sigrid ten Napel) laat vallen, het mooiste meisje van de buurt.

Prins, het debuut van filmtalent Sam de Jong, gaat over opgroeien, kalverliefde en foute vriendjes. Maar dan anders. Sam wilde met Prins een nieuwe weg inslaan, de weg naar vrijheid. Die vrijheid vond hij in low budget-filmmaken, het werken met van de straat geplukte acteurs en het mixen van verschillende genres en stijlen. Felle kleuren, een energydrank drinkende Vjeze Fur, een bijrol voor rapper Lil Kleine en 'n roze Lamborghini Diablo. In Prins kan en mag alles.

Disclaimer: in deze film speelt een acteur die beschuldigd is van huiselijk geweld. Vanwege het inspirerende werk van alle andere crew- & castleden kiezen wij ervoor om de film wel te vertonen. Klik hier om meer te weten te komen over de disclaimer.

“Onze tijd komt nog wel.”

Ayoub (Prins)

Deze films werden ook geselecteerd door Olivia Lonsdale

Almost Grown

Minoes

Abeltje

A little note to love

Karakters: Olivia Lonsdale

And Then We Danced

Babyteeth

Maurice

Varda par Agnès

Good Time

Tomboy

Short Term 12

La Isla Mínima

Down to Earth

Un Amour de Jeunesse

The Fury of a Patient Man

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.