Romantische films

Kijk romantische films op Cinetree

Love is in the air! Tenminste, bij deze films... Deze pareltjes en klassiekers zijn de absolute aanraders voor een avondje wegzwijmelen met je eigen woonkamer als bioscoop. Gewoon door te streamen, op je Smart TV, tablet, laptop, smartphone; de keuze is reuze. Zeg je weekendplannen maar af en duik op de bank samen met je vlam, partner, huisgenoot of bak ijs (liefde gaat immers door de maag). Dekentje erbij en kijk een van deze romantische films.

La Vita è Bella is een van de weinige oorlogsklassiekers waarin liefde, hoop en zelfs humor een grote rol spelen. Mocht je hem nog niet gezien hebben - ga hem kijken! Mocht je hem al gezien hebben - kijk hem nog een keer! Hetzelfde geldt voor het wat luchtigere Chocolat. Chocolat is een echte feel good klassieker met maar liefst vijf Oscarnominaties op zak die we kunnen blijven kijken! Maar niet zonder een reep chocola in huis, of twee.

Verdrink in de nachten van New York of Parijs met romantische films zoals Midnight in Paris of A Rainy Day in New York. Word verliefd door de liefde in La Vie d'Adèle maar leg de tissues vast klaar…

Waar je ook voor kiest, we beloven dat deze selectie aan romantische films je hart zal verwarmen.

Midnight in Paris

La vita è bella

A Rainy Day in New York

Life Itself

Portrait de la jeune fille en feu

Populaire

La vie d'Adèle

Atlantique

The Lunchbox

Vincere

Les Amours Imaginaires

Water Lilies

Chocolat

Ik Kan Vliegen